A tinikorszak másik fontos problémája a bőr és a haj szépsége

2012.10.04 00:01

A tinikorszak másik fontos problémája a bőr és a haj szépsége. 

Mint bizonyára már többször tapasztaltad, a kozmetikus, a fodrász és a különböző krémek és pakolások általában csak rövid távú eredményekkel járnak és nem hoznak tartós megoldást. 

A bőr és a haj szépsége elsősorban belülröl fakad! 

Mit tehetsz a szebb bőrért és hajért? 

A méregtelenítés alapfeltétele napi min. 2 liter folyadék.1. Nagyon fontos a táplálkozás, hiszen a zsíros gyorsételek, a sok cukor és szénsavas üdítő sokat ronthat bőröd és hajad minőségén. 

Fájdalmas dolog, de ha szép bőrt szeretné, akkor kerülni kell kedvenc gyorséttermedet és inkább otthon kellene sok friss ételt, elsősorban zölségeket és gyümölcsöt fogyasztanod. Fontos, hogy sokat igyál, de főleg ásványvizet, hiszen a cukros üdítő és pláne az alkohol komoly nyomokat hagy a bőrödön. A legnagyobb veszély a dohányzás, amely maradandó károkat okozhat, és nem csak a bőrödnek és a hajadnak! Dohányzás mellett lehetetlen a vonzó megjelenés, a szép, tiszta bőr és a csillogó haj! Fontos még a tiszta és üde lehelet is. Ha már csókolóztál olyannal, aki dohányzik, akkor tudod miről beszélünk! 

2. Nélkülözhetetlen a rendszeres méregtelenítés. 

Bizony, már ebben a korban is oda kell figyelni arra, hogy testünket belsőleg is tisztán tartsuk, a felgyülemlett méreganyagokat, amelyek egyébként a bőrproblémák egy részét is okozzák, időnként eltávolítsuk. 

Ebben sokat segíthetnek a különböző gyógyteák és gyógynövényes termékek. A bőr és a haj szépség szempontjából igen lényeges a megfelelő emésztés és a bélrendszer tisztasága. 

Több olyan terméket is tudunk ajánlani, amellyel biztonságosan és hatékonyan tudod méregteleníteni a testedet, szebbé tenni bőrödet és hajadat. 

Az adottságok és a lehetőségek egyensúlya! 

Fontos, hogy ezt megértsd! Ne vágyj olyan dologra, amelyet nem érhetsz el. Légy tisztában külső adottságaiddal és abból próbáld meg kihozni a maximumot! Teremtsd meg a saját szépségideálodat. Minden lehetőség adott arra, hogy a jelenlegi testi adottságaid mellet is, ápolt, jó megjelenésű és vonzó lehess. Ha te elégedett vagy magaddal, akkor másoknak is tetszeni fogsz! Ilyen egyszerű!
 

Antalné Ilu